Renoverad villa med pool i Albir

Renoverad villa med pool i Albir
PRISSÄNKT 500.000 Euro - Villa
Ref.nr: Albir 180 219 m² 3 Sovrum 2 Badrum 1967 Byggår 650 m²

Villa i Albir med underbar utsikt över landskapet, erkänt för att vara bland de vackraste på Alicante-kusten med Alteabukten, klippan Peñón de Ifach och det majestätiska berget Puig Campana.
Läge vid foten av Sierra Helada, i utkanten av naturparken, ett kort avstånd från de vackra vägar och stigar som går genom detta skyddade område.
Huset är byggt i två våningar och renoverades år 2012 av sina nuvarande ägare. Bottenvåning med vardagsrum, kök i öppen planlösning och 1 komplett badrum. Utgång till poolen, grillplats och en grönskande trädgård. Förråd.
Övervåningen har 3 sovrum, 1 badrum, läshörna och stort vardagsrum och terrass med utsikt över El Algar-dalen och dess magnifika bergsmiljö, med bergen Puig Campana, Ponoig, Aitana, Aixortà.
Byggnadsår 1967. Garage. Privat pool med dusch, frodig trädgård med bevattningssystem, flera uteplatser.
Luftkonditionering med kyla och värme, ytterdörrar och fönster av hög kvalitet av märket Technal, värme- och ljudisolering, dubbla lager takisolering, regnvattenåtervinningstank.
Tidigare pris 535 000 euro.

Det finns mycket mer att upptäcka om detta hus, se mer information:
Länk till VIDEO

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google