Renoverad lägenhet i genuina Villajoyosa
126.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 300 60 m² 2 Sovrum 2 Badrum

Lägenhet i utmärkt skick med läge i gamla stan, endast 50 meter från den fina sandstranden. Lägenheten ligger en trappa upp och har totalrenoverats år 2019. Bostaden består av allrum med komplett kök i öppen planlösning, balkong, 1 sovrum med eget badrum samt ytterligare ett mindre sovrum (används idag som klädkammare) med eget badrum.
Installerad luftkonditionering. Säljs möblerad. Mycket lämplig för uthyrning.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

Villajoyosa är en högst levande stad och det är mest spanjorer som bor här. Antal invånare är cirka 34 000. Staden har en av Spaniens äldst bevarade stadsdelar, i stadens centrum, precis vid havet finns Casco Antiguo med charmiga små gränder. Villajoyosa har flera fina badstränder. I stadens centrum är det en fantastisk sandstrand som har en trevlig strandpromenad med gott om restauranger, barer och här finns en marina samt fiskehamn. Villajoyosa är bland annat känd för sin choklad, VALOR. Nära till shopping, fantastiska golfbanor, marina… Njut av fritid och avkoppling, bara 6 km från Benidorm, nöjesparken Terra Mitica och andra intressanta platser som Guadalest, Albir, Altea.
Till staden Alicante är det 30 km. Till Alicante flygplats 35 minuters bilresa.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google