Renoverad lägenhet i byhus, Villajoyosa

Renoverad lägenhet i byhus, Villajoyosa
141.000- Euro - Lägenhet, Byhus
Villajoyosa 337 60 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1930 Byggår

UTHYRD TILL SEPTEMBER.
Ljus lägenhet i med utmärkt läge mitt i centrum och endast 300 meter till stranden.
Lägenheten ligger på första våningen, en trappa upp och har vardagsrum med kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 1 badrum. Allrummet har två balkonger och ett av sovrummen har balkong. Lägenheten är totalrenoverad inklusive nya balkar, väggar, rör, elledningar, nytt kök med nya vitvaror, komplett badrum med dusch, elektrisk varmvattenberedare, luftkonditionering. Ingen hiss. Byggnadsår 1930. Lägenheten har turistlicens.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

I staden Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd