Renoverad lägenhet i Alicante centrum

Renoverad lägenhet i Alicante centrum
235.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Alicante 478 116 m² 3 Sovrum 2 Badrum

Nyrenoverad lägenhet mitt i Alicante centrum. Allrum och kök i öppen planlösning, nytt kök med nya vitvaror, 3 sovrum och 2 nya badrum med dusch. Balkong med plats för 4 personer. Möbler ingår i priset. Nya radiatorer i hela lägenheten. Fastigheten har gemensam centralvärme och varmvatten. TV med ca 40 kanaler, spanska och engelska ingår.
Lägenheten har tillgång till takterrass. Våningsplan 4. Byggnad med hiss. Portvakt som sköter fastigheten och hjälper hyresgästerna vid behov.

Det finns flera utmärkta restauranger precis intill. Gatan Castaños som ligger runt hörnet har gott om restauranger och barer. Det är 10 minuters promenad till stor livsmedelsaffär. Till stranden Postiguet är det 10 minuters promenad.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google