Radhus med gäststuga i Villajoyosa

Radhus med gäststuga i Villajoyosa
189.000- Euro - Radhus
Villajoyosa 277 120 m² 2 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 225 m²

Renoverat radhus i området Partida Plans i Villajoyosa. Täckt terrass 18 m² och trädgård på framsidan och baksidan finns stor stenlagd uteplats. Här finns också en gäststuga 40 m², som idag används som atelje.
Huset är i ett plan och består av allrum, kök, 2 sovrum, 1 badrum och 1 toalett.
Renovering år 2018. Luftkonditionering. Parkeringsplats.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med pendeltåg. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Pendeltåg linje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Pendeltåget går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd