Radhus i Playa Flamenca,Torrevieja

Radhus i Playa Flamenca,Torrevieja
135.000 Euro - Radhus
Ref.nr: Torrevieja 1130 86 m² 3 Sovrum 2 Badrum 28 m²

Möblerat radhus i Playa Flamenca, endast 600 meter till stranden. Fastigheten ligger i ett privat bostadsområde med gemensam pool. Bottenvåningen med allrum, kök i öppen planlösning och grovkök. På våning ett finns 2 sovrum och 2 badrum. Ytterligare en trappa upp finns ett sovrum med utgång till en balkong. I markplanet finns en veranda, delvis täckt, och klinkerbelagd trädgård med plats för grill. Parkeringsplats inom det inhägnade området.

Nära all service, matbutik Mercadona inom 300 meter och butikscenter med bland annat gym. Till det stora shoppingcentret Zenia Boulevard är det ca 10 minuters promenad. Marknad en gång i veckan utefter gatan Nicolas de Bussi, 800 meter från huset. Gott om restauranger och barer i närområdet. Flera golfbanor inom ca 10 minuters bilresa.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google