Nyproduktion vid golfbana nära Villajoyosa

Nyproduktion vid golfbana nära Villajoyosa
NYPRODUKTION, GOLF 299.900- Euro - Nyproduktion, Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 397 157 m² 3 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 2024 Byggår

Nytt lyxigt bostadskomplex, inom Puig Campana golfbana och med spektakulär utsikt över Medelhavet. Detta komplex, som består av 32 lägenheter med allrum3 sovrum och 2 badrum, är byggt med kvalitetsmaterial och maximal uppmärksamhet på detaljer.
Bostäder med fantastisk utsikt över golfbanan och havet. Dessutom har de tillgång till en stor pool och njuter av ett av de bästa lägena på Costa Blanca. Det är en stor möjlighet och ett privilegium att kunna leva med denna golf- och strandmiljö, nära alla bekvämligheter för alla tjänster, anses vara en av de bästa platserna att investera.

Välj mellan lägenhet i markplan med två terrasser eller topplägenhet med terrass och stor takterrass.
Lägenhet i markplan. Pris från 299 900 €
Lägenhet med takterrass. Pris från 299 900 €

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd