Nyproducerade villor i Ciudad Quesada

Nyproducerade villor i Ciudad Quesada
NYPRODUKTION 395.000- Euro - Nyproduktion, Villa
Quesada 150 262 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil

Rymliga fristående villor med spektakulär utsikt. Villorna är suterränghus. Första våningen består av stort allrum, kök i öppen planlösning, 1 sovrum, klädkammare och 1 badrum samt en liten hall och gästtoalett. Stor uteplats med privat pool, 10 x 3 meter. En trappa ned finns 2 sovrum med inbyggda garderober och 2 badrum. Elektriska fönsterjaluser. Kök komplett med vitvaror från Siemens/Bosch. Installerad belysning LED i hela huset. Badrummen är inredda och har golvvärme. Installerad luftkonditionering. Garage med motoriserad port. Tomtytan är 297 m².

Ciudad Quesada grundades på 70-talet som ett bostadsområde, men för närvarande finns här över 100 butiker, barer, restauranger, snabbköp, och naturligtvis golfbanan. Närheten till motorvägen AP-7 gör att kommunikationerna till Alicante liksom till Murcia och Elche är utmärkta. Dessutom ligger städerna Torrevieja och Guardamar, bara ett par kilometer bort, vilket gör att man på mindre än 15 minuter kan ta sig till stränderna där.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd