Nyproducerade radhus i Villajoyosa

Nyproducerade radhus i Villajoyosa
NYPRODUKTION 612.500- Euro - Nyproduktion, Radhus
Villajoyosa 280 133 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil 2022 Byggår 139 m²

Radhus med privat trädgård och endast 150 meter till stranden. Byggd i två plan. Bottenvåning består av allrum, komplett kök i öppen planlösning, tvättstuga, 1 sovrum med 1 badrum, en suite samt en gästtoalett. Från allrum och sovrum direkt utgång till terrass och trädgård med pool. Uteplatsens yta är 139 kvm. En trappa upp finns 2 sovrum med 2 badrum, en suite. Båda sovrummen har utgång till terrasser som har en total yta 35 kvm. Total byggd yta inklusive terrasser 289 kvm. Boyta 133 kvm. Material och utformning i högsta kvalitet.
I priset ingår förråd och garageplats i källarplan.
Gemensamma grönområden med stor pool, SPA, Jacuzzi, gym och lekplats.
Klart för inflyttning!

Här kan vi erbjuda lån från spansk bank. Kontakta oss för mer information och planritningar.
Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

I området finns olika lägenheter att välja mellan. Lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum, tvåvåningslägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum, samt radhus med 2 eller 3 sovrum och privat trädgård.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns också ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd