Nyproducerade radhus i Villajoyosa
NYPRODUKTION 286.500 Euro - Nyproduktion, Radhus
Ref.nr: Villajoyosa 280 99 m² 2 Sovrum 3 Badrum 2021 Byggår

Radhus med privat trädgård och endast 150 meter till stranden. Byggd i två plan. Allrum, komplett kök i öppen planlösning, 2 eller 3 sovrum och 3 eller 4 badrum. Material och utformning i högsta kvalitet.
I priset ingår förråd och garageplats i källarplan. Pris tillkommer för privat pool.
Gemensamma grönområden med pool, SPA, Jacuzzi, gym och lekplats.

Här kan vi erbjuda lån från spansk bank. Kontakta oss för mer information och planritningar.
Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

I området finns olika lägenheter att välja mellan. Lägenheter med 1, 2 eller 3 sovrum, tvåvåningslägenheter med 2, 3 eller 4 sovrum, samt radhus med 2 eller 3 sovrum och privat trädgård.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort.
Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns också ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google