Nyproducerade radhus i Torrevieja

Nyproducerade radhus i Torrevieja
NYPRODUKTION 219.900 Euro Från - Nyproduktion, Radhus
Ref.nr: Torrevieja 1104 90 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2019 Byggår

Nybyggda radhus i två våningar samt takterrass, privat tomt och parkeringsplats. Bottenvåning består av allrum 30 m², komplett kök i öppen planlösning, tvättstuga, 1 sovrum och 1 badrum. En trappa uppfinns 2 sovrum och 1 badrum. Ett av sovrummen har utgång till terrass, yta 10 m². Ytterligare en trappa upp till takterrass med yta 37 m² som har panoramautsikt över omgivningarna. Takterrassen har utekök och dusch. Förberett för central luftkonditionering. Golvvärme i badrummen.
Alla radhus är genomgående och uteplats på baksidan med privat ingång mot det vackra gemensamma området med pool och duschar. Totalt 32 radhus.

Avstånd till närmaste matbutik Mercadona 200 meter, till stort köpcenter Habaneras 700 meter och till stormarknad Carrefour 800 meter. Restauranger och barer finns i närheten, 5 minuters promenad.
Till närmsta strand, Playa Acequion, är det cirka 1 km.

Klart för inflyttning!
Pris från 219 900 upp till 279 900 euros.

Välkommen att kontakta mig för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google