Nybyggd villa i Orbadalen, Costa Blanca

  • Model 3 plan
  • Model 3

Ref. nr : Denia 122

NYPRODUKTION 341.000 Euro - Villa, Nytt
Ref. nr: Denia 122 164 m2 3 Sovrum 2 Badrum Skriv ut

Modern villa i Tormos, Costa Blanca. Detta är ett projekt för att bygga en villa i minimalistisk design med raka och lutande linjer, på en tomt på 675 kvm. Huset är helt i söderläge.
Den översta våningen är en fristående del som kontrasterar då det är gjort i en annan färg med mörka grå plattor. Huset har två våningar, med en öppen trappa, och totalt 164 kvm.
Bottenvåningen har hall, vardagsrum, altan, öppet kök, tvättstuga, toalett och dusch och två sovrum. På övervåningen finns ett stort sovrum med klädkammare och badrum. Från sovrummet utgång till privat terrass med räcke i rostfritt.
I priset ingår även en pool på 8 x 4 meter, terrass på ca 40 kvm, parkeringsplats ca 30 kvm med natursten, anlagd gång från gatan till huset, de två avgränsande murara mot gatan. Skjutport för bil. Hög kvalitet i byggandet som anpassas till stilen på huset. Byggprojektet, licenser, försäkringar,tio års garanti och all nödvändig dokumentation för byggandet av huset ingår i priset. Eftersom det är ett projekt kan kunden välja i förväg och göra eventuella ändringar i design, planlösning och kvalitet.
Tormos är en liten och lugn stad, bara 20 minuter från sandstränderna, 70 minuter från flygplatserna i Alicante och Valencia, bara 15 minuter från det största shoppingcentret i området.

Ni som vill bygga nytt på egen tomt. Kontakta Susanne på Costa Blanca för mer information.
Vi har samarbete med en seriös byggare som funnits i området cirka 50 år.

Läs om vackra Orbadalen i informationen.

Viktig information

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. Som ombud för Caser Seguros erbjuder vi en rabatterad hemförsäkring för utlänningar i Spanien. Fråga efter offert.

Karta från Google