Nya villor med havsutsikt och pool i Finestrat

Nya villor med havsutsikt och pool i Finestrat
NYPRODUKTION, GOLF 454.000- Euro från - Villa
Finestrat 254 150 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil 2021 Byggår

Två villor kvar till försäljning av totalt 9 lyxvillor belägna i bostadsområdet Balcón de Finestrat med utsikt över Medelhavet, Benidorm och bergen. Intill finns Golf Puig Campana och 5 minuter med bil till La Marina köpcentrum med butiker, barer, restauranger och stormarknad Carrefour. Endast 10 minuter från stränderna i Benidorm och nära till charmiga städer och byar som Villajoyosa, Finestrat, La Nucia, Altea. Balcón de Finestrat ligger 40 minuter med bil från Alicante flygplats.

Villorna har läge mot sydväst, stor tomt som har yta mer än 500 m² med privat pool 7 x 3 meter, utedusch, anlagd trädgård, automatisk bevattning, konstgräs, parkeringsplats och fjärrstyrd port.
Bottenvåningen har ett rymligt vardagsrum med matplats och kök i öppen planlösning med stora fönster, tvättstuga, 1 badrum, 1 sovrum med en inbyggd garderob och direkt utgång till en terrass. Övervåningen har 2 stora sovrum med inbyggda garderober, klädkammare, 2 kompletta badrum och direkt access till stor terrass med pergola. Huset har takterrass som valfritt kan inredas. Alternativ finns för källare, om så önskas. Boyta 127,4 m². Terrasser 23,4 m².

Utförande och material i hög kvalitet. I priset ingår:
· Eldrivna persienner
· LED belysning i hela huset
· Kök komplett med vitvaror
· Duschskärmar i badrum
· Golvvärme i badrum
· Erbjudande under en begränsad tid: Installerad luftkonditionering med kyla och värme

Sierra Cortina ligger 40 minuter från Alicante flygplats och är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, tennisbanor och golfbana. Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och det stora köpcentret La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med 10 minuter till den vackra stranden Poniente gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för åretrunt boende.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Property Video
Karta från Google

Susanne Alberyd