Nya villor i Sierra Cortina, Finestrat

Nya villor i Sierra Cortina, Finestrat
NYPRODUKTION, GOLF 549.000 Euro - Villa
Ref.nr: Finestrat 252 438 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2020 Byggår 455 m²

Lyxiga villor med källare, pool och takterrass i det exklusiva bostadsområdet Sierra Cortina, mellan Benidorm och Finestrat, Huset har rymligt vardagsrum och kök i öppen planlösning med utgång till terrass, pool och trädgård, samt 3 sovrum med inbyggda garderober och 2 badrum. Golvvärme i badrummen. Köket är fullt utrustat med vitvaror av märket Bosch. Installerad luftkonditionering. Utomhusbelysning och larm är installerat. Anlagd trädgård med automatisk bevattning. Privat parkering. En trappa upp finns takterrass med yta 83 m2 som fantastisk utsikt över hav och berg. Huset har källare med yta 150 m2, som kan användas och byggas om till allt från ett gym, kontor eller flera rum.
Här finns ytterligare två villor med fler sovrum till salu. Två av fem villor i kvarteret är sålda.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

Sierra Cortina ligger 40 minuter från Alicante flygplats och är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, tennisbanor och golfbana. Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och det stora köpcentret La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra stranden Poniente gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google