Nya parhus och villor med havsutsikt i Polop

Nya parhus och villor med havsutsikt i Polop
NYPRODUKTION från 265.000- Euro - Parhus / Kvartshus, Villa
Polop 201 110 m² 3 Sovrum 3 Badrum 1 plats för bil 2023 Byggår 150 m²

Nyproduktion av parhus och villor i två våningar på privat tomt med plats för pool, bil o grill.
Privat pool och takterrass är tillval
På bottenvåningen finns ett stort vardagsrum/matsal och ett öppet kök, 1 sovrum med inbyggd garderob, 1 komplett badrum och en täckt terrass.
Den övre våningen, en trappa upp är fördelad i 2 sovrum med inbyggda garderober, 2 badrum och en terrass i varje sovrum, det främre med havsutsikt.

Alla hem inkluderar automatiska fönsterluckor, golvvärme i alla badrum, förinstallation av luftkonditionering med kanal, hydromassagepelare i huvudbadrummet, solpanel för varmvatten, 3 solcellspaneler för el.

Totalt 28 nya parhus och fristående villor med energicertifikat klass A.
Kvar till försäljning finns 9 hus.

Husen ligger i La Alberca, ett bostadsområde mellan Medelhavet och bergen. Avstånd 15 minuter med bil till stränderna i Benidorm, Albir och Altea och nära till alla typer av tjänster som till exempel mataffärer, restauranger, caféer, banker…
I närområdet finns den internationella skolan Elian’s British School och den norska skolan Costa Blanca.

Välkommen att kontakta oss för mer information.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd