Nya parhus nära golf i vackra Sierra Cortina

Nya parhus nära golf i vackra Sierra Cortina
NYPRODUKTION, GOLF 400.000 Euro - Nyproduktion, Radhus, Parhus / Kvartshus
Ref.nr: Finestrat 256 105 m² 3 Sovrum 3 Badrum 2022 Byggår 307 m²

Nya parhus med mycket bra läge och hög kvalité kommer att byggas i Sierra Cortina.
Boyta 105 m² med allrum, öppet kök, 3 sovrum och 3 badrum.
Tomtyta 307 m² med pool och parkeringsplats.
Husen levereras med komplett kök med vitvaror från Bosch, badrum som är inredda med badrumsmöbler, duschväggar, Osmosis vattenfilter, central luftkonditionering, Panasonic, installerat styrsystem för bl.a. ljus inom- och utomhus, fönsterjalusier, kontroll av klimatanläggning, eld- och rökdetektor.Trädgården levereras anlagd.

Med andra ord är det bara att möblera och flytta in i en modern bostad i Sierra Cortina som är ett av de attraktivaste bostadsområdena på Costa Blanca.

I området ligger det högklassiga spa hotellet Asia Garden och en utmärkt restaurang. Här finns också en sport och fritidsanläggning med Spa, gym, tennisbanor och paddeltennis.
Närhet till tre golfbanor. Villaitana med två 18hålsbanor designade av Jack Nicklaus och den nyöppnade 18 hålsbanan Campana Golf på vägen mot Finestrat.
Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära alla bekvämligheter och havet.
Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och La Marina köpcenter med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger.

Den stora nöjesparken Terra Mitica, ett vattenland och en djurpark ligger inom 2 km. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 10 minuter till den vackra Poniente stranden och La Cala bukten gör detta till ett av de mest populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för åretrunt boende. Besök rekommenderas!

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google