Nya moderna villor i C. Quesada, Costa Blanca

Nya moderna villor i C. Quesada, Costa Blanca
NYPRODUKTION 595.000 Euro från - Nyproduktion, Villa
Quesada 149 278 m² 3 Sovrum 4 Badrum 1 plats för bil 2021 Byggår 344 m²

ENDAST 2 KVAR! Fristående villor med spektakulär utsikt. Tre plan i souterräng. Stort allrum, kök i öppen planlösning, 3 sovrum, klädkammare och 2 badrum samt en liten hall och gästtoalett. Stor uteplats med privat pool och stora terrasser. Bottenvåningen har garage och ett stort allrum som kan byggas om till 1 – 2 sovrum. Elektriska fönsterjaluser. Kök komplett med vitvaror från Siemens/Bosch. Installerad belysning LED i hela huset. Badrummen är inredda och har golvvärme. Installerad luftkonditionering. Garage med motoriserad port. Privat tomt. Bostadsområdet är planerat så att alla villor har en fantastisk utsikt.

Totalt 23 villor. Fas 1 och Fas 2 är slutsålda.
I fas 3 är det 2 villor kvar till försäljning.

Ciudad Quesada grundades på 70-talet som ett bostadsområde, men för närvarande finns här över 100 butiker, barer, restauranger, snabbköp, och naturligtvis golfbanan. Närheten till motorvägen AP-7 gör att kommunikationerna till Alicante liksom till Murcia och Elche är utmärkta. Dessutom ligger städerna Torrevieja och Guardamar, bara ett par kilometer bort, vilket gör att man på mindre än 15 minuter kan ta sig till stränderna där.

Välkommen att kontakta mig för mer information. Vi finns sedan 11 år på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd