Nya lägenheter nära stranden i Villajoyosa

Nya lägenheter nära stranden i Villajoyosa
NYPRODUKTION, SÅLD 271.600- Euro - Nyproduktion, Lägenhet
Villajoyosa 384 68 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1 plats för bil 2023 Byggår 18 m²

Exklusiv fastighet med ett unikt läge endast 100 meter från havet. Totalt 34 lägenheter med material och utförande i hög kvalitet. Kvar finns 2 lägenheter med 1 eller 2 sovrum och 1 badrum.
Gemensamt grönområde med pool.
P-plats och förråd i garage ingår i priset.

Kvar till försäljning finns två lägenheter i markplan med sydläge:
Lägenhet med 1 sovrum. Boyta 57 m², terrass 14 m², trädgård 28 m². Pris 231 690 euro
Lägenhet med 2 sovrum. Boyta 68 m², terrass 16 m², trädgård 18 m². Pris 271 610 euro

Kontakta oss för mer information och planritningar.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd