Nya lägenheter i trevliga Villajoyosa

Nya lägenheter i trevliga Villajoyosa
NYPRODUKTION Från 290.000- Euro - Nyproduktion, Lägenhet
Villajoyosa 424 88 m² 3 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 2024 Byggår

Nytt bostadsområde med utmärkt läge 900 meter från havet och stranden. Gemensamt område med pool och lekplats.
Lägenhet som består av allrum, kök i öppen planlösning, 3 sovrum, 2 badrum och terrass med yta 7 kvm.
Parkeringsplats i gemensamt garage ingår i priset. Förråd kommer att vara valfritt och mot en extra avgift.
ENDAST 3 LÄGENHETER KVAR TILL FÖRSÄLJNING!

Totalt byggs 47 lägenheter, med 2 eller 3 sovrum. Varje lägenhet är utformad för att erbjuda komfort och funktionalitet, med öppna ytor, möblerade kök och fullt utrustade badrum. Varje lägenhet har en privat terrass.
Beräknad inflyttning i juli 2025.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 800 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt närliggande kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd