Nya kvartshus i Aguas Nuevas, Torrevieja
NYPRODUKTION 189.000 Euro från - Nyproduktion, Parhus / Kvartshus, Radhus
Ref.nr: Torrevieja 1028 98 m² 3 Sovrum 3 Badrum 2019 Byggår

Värdecheck för möbler, värde 5000 euro, ingår i priset. Nya kvartshus/radhus i två våningar med takterrass 15 m² och privat trädgård. Bottenvåning består av allrum med kök i öppen planlösning, tvättstuga, 1 sovrum och 1 badrum. En trappa upp finns 2 sovrum, 2 badrum och takterrass. Köket är utrustat med ugn, spisplatta, spisfläkt, kylskåp och tvättmaskin. Solpanel för varmvatten. Golvvärme i badrummen. Inbyggda garderober. Säkerhetsdörr. Hus med en byggd yta 97,5 m². Privat parkeringsplats. Gemensamt grönområde och pool.
Hus med 3 sovrum, 3 badrum – Pris från 189 000 till 218 500 euro.
Hus med 4 sovrum, 3 badrum – Pris 221 000 euro.

Till närmaste matbutik och café/restaurang är det 200 meter. I närheten finns Torrevieja stora sportcenter och Aquapolis vattenland. Till det stora shoppingcentret Habaneras och Carrefour är det 5 minuter med bil. Till stranden La Mata ca 2 km, en bilresa på 5 minuter.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google