Ny villa i Aguas Nuevas, Torrevieja

Ny villa i Aguas Nuevas, Torrevieja
NYPRODUKTION 499.000 Euro Från - Nyproduktion, Villa
Ref.nr: Torrevieja 1139 143 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2020 Byggår 306 m²

Nybyggd villa i området Aguas Nuevas. Huset har 2 våningar, takterrass och källarvåning. Bottenvåning består av allrum och kök i öppen planlösning, 1 sovrum och 1 badrum. En trappa upp finns 2 sovrum och 1 badrum. Sovrummen har tillgång till balkong. Ytterligare en trappa finns den stora takterrassen med grillplats och diskbänk. Privat tomt med pool, jacuzzi, grillplats och parkeringsplats. Tomtens yta är 306 kvadratmeter.
Huset har golvvärme, luftkonditionering samt fullt utrustade badrum och kök.

I närheten finns ett stort sportkomplex med inomhus- och utomhuspooler, lekplatser, tennisbanor, busshållplats, barer och restauranger. Kort promenad till en matbutik i området.
Torreviejas centrum ligger bara 5 minuter bort med bil och till närmaste stranden är det 400 meter och stranden La Mata är det 1000 meter.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google