Ny lyxvilla i Sierra Cortina, Finestrat

Ny lyxvilla i Sierra Cortina, Finestrat
NYPRODUKTION 1.650.000 Euro - Nyproduktion, Villa
Ref.nr: Finestrat 243 600 m² 3 Sovrum 4 Badrum

Lyxvilla på bergssluttningen utanför Benidorm med fantastisk panoramautsikt.
Vardagsrum 60 m², Kök 24 m², Sovrum 3, Badrum 4, takterrass, stort terrassområde med pool och trädgård.
Golvvärme och luftkonditionering. Byggd yta 600 m².

Sierra Cortina är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca.
Det är planerat och byggt enligt högsta normer, och med en omfattande sport- och fritidsanläggning, där det finns Spa, gym, tennisbanor och golfbanor. Villaitana med två 18hålsbanor designade av Jack Nicklaus samt Sierra Cortina Pitch and Putt.

Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och ett stort köpcentrum La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger.

Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. 10 minuter med bil till de fantastiska stränderna i Benidorm och Villa Joyosa gör detta till ett av de mest populära områdena på Costa Blanca och även ett perfekt område för åretrunt boende. Besök rekommenderas!

Kontakta Susanne, som bor i området, för mer information om ett av de bästa områdena på Costa Blanca.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google