Modernt kvartshus i Los Balcones, Torrevieja

Modernt kvartshus i Los Balcones, Torrevieja
119.000 Euro - Radhus, Parhus / Kvartshus
Ref.nr: Torrevieja 1121 66 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2005 Byggår 81 m²

Trevligt kvartshus i två våningar med en takterrass. Huset ligger i bostadsområdet Lago Rosa med gemensamt välskött grönområde och stor pool. Från huset är det utsikt över poolområdet. Privat trädgård med gröna växter, öppen uteplats samt en täckt terrass. Privat parkering inom bostadsområdet som är inhägnat och har fjärrstyrd port.
Bottenvåningen består av allrum och kök i öppen planlösning, grovkök, 1 sovrum och 1 badrum. En trappa upp finns 1 sovrum och 1 badrum. I anslutning till sovrummet finns en liten terrass 9 kvm. Ytterligare en trappa upp till takterrass med yta 15 kvm som har utsikt över poolområdet och omgivningarna. Installerad luftkonditionering. Byggnadsår 2005.
Kostnad för samfällighet, 50 euro per månad. Fastighetsskatt, 222 euro per år.

Nära intill finns en hållplats med regelbundna bussar, en kort resa till och från Torrevieja centrum.
Avstånd till havet 4 km. Till Costa Blancas största köpcentrum La Zenia Boulevard är det 10 minuters bilresa. Flera golfbanor finns i närheten, avstånd 10 till 20 minuter med bil.

Vänligen kontakta oss för mer information. Vi finns på plats för personlig visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google