Modern takvåning i Villajoyosa

Modern takvåning i Villajoyosa
335.000 Euro - Lägenhet, Takvåning
Ref.nr: Villajoyosa 323 240 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2008 Byggår

Modern takvåning med havsutsikt och endast 200 meter från havet. Bostaden består av två våningsplan. Allrum med direkt utgång till stor terrass, separat kök med access till terrass, 2 sovrum båda med utgång till terrass och 1 badrum.
En trappa upp till ett mindre allrum, 1 sovrum och 1 badrum samt en enorm takterrass med havsutsikt.
Våning 5 av 5. Hiss. Byggnadsår 2008.
Gemensamt grönområde med pool, paddeltennis och lekplats.
I priset ingår garageplats i källarplan.

Det finns flera mataffärer, bland annat Mercadona, inom 5 minuters promenad. Nära till flera caféer, restauranger och barer. Villajoyosa är en av trivsam stad med läge vid havet. Bra shopping med bland annat kläd- och skobutiker. Flera utmärkta restauranger utefter strandpromenaden och i centrum.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.
Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det bara 35 minuters bilresa. Pendeltåg går varje halvtimme från Alicante centrum och stannar 600 meter från bostadsområdet. Tåget går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía. Alla typer av fritidsaktiviteter finns inom 15 minuters bilresa: 4 golfbanor, nöjesparken Terra Mítica, Terra Natura, vattenparker, seglarskola. Det stora shoppingcentret La Marina är inom 10 minuter, liksom flera stormarknader

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google