Modern lägenhet med strandläge i Villajoyosa

Modern lägenhet med strandläge i Villajoyosa
449.000- Euro 480.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 407 140 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2015 Byggår

Modern lägenhet med fantastiskt läge precis vid stranden. Privat inhägnat område med gemensamma grönområden och tre pooler samt direkt access till stranden Paraiso.
Stor uteplats i markplan med stenlagd terrass samt privat litet grönområde. Lägenheten har stora, skjutbara fönsterpartier med direkt utgång från vardagsrum och ett av sovrummen till den rymliga terrassen i sydläge. Vardagsrum och komplett kök i öppen planlösning, 3 sovrum, 2 badrum och tvättstuga/förråd. Lägenhet med en väl uttänkt planlösning, byggd med material och utförande i mycket hög kvalitet. Central luftkonditionering med kyla och värme.
I priset ingår en garageplats och förråd. Hiss. Byggnadsår 2015. Energideklaration B.
Kostnad för det gemensamma, 170 euro per månad.
Mycket bra uthyrningspotential.

Villajoyosa har 13 stränder, varav Playa Paraiso, med en längd av 1060 meter, finns precis intill detta bostadsområde. Playa Paraiso har belönats med en blå flagga och har tillgång för handikappade. Stränder intill är Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló och La Caleta.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning, Valor och här finns ett chokladmuseum.
Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Hållplats för spårvagn, TRAM, finns 300 meter från bostadsområdet, avgång varje halvtimme från Alicante och går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd