Modern lägenhet med strandläge i Villajoyosa

Modern lägenhet med strandläge i Villajoyosa
439.000Euro - Lägenhet
Villajoyosa 367 125 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2016 Byggår

Marklägenhet med fantastiskt läge precis vid stranden i Playa Paraiso. Privat inhägnat område med gemensamma grönområden och tre pooler samt direkt access till stranden Paraiso.
Stor uteplats i markplan med stenlagd terrass samt privat litet grönområde.
Vardagsrum och komplett kök i öppen planlösning, stora, skjutbara fönsterpartier med direkt utgång till den rymliga terrassen i sydläge, 3 sovrum, 2 badrum och tvättstuga/förråd.
Lägenhet med en väl uttänkt planlösning, byggd med material och utförande i mycket hög kvalitet.
Central luftkonditionering med kyla och värme. Lägenheten säljs med vitvaror och möbler.
I priset ingår en parkeringsplats inom bostadsområdet. Byggnad i soutteräng. Hiss. Byggnadsår 2016. Energideklaration B.
Mycket bra uthyrningspotential.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante och stannar nära bostadsområdet. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen till vårt kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd