Modern lägenhet i Villamartin, Torrevieja

Modern lägenhet i Villamartin, Torrevieja
GOLF 169.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1069 74 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2018 Byggår

Lägenhet i nyskick endast 1,5 km från golfbanan Villamartin. Bostad i modern och stilfull design som består av rymligt allrum och kök i öppen planlösning, stor terrass 19 m² mot öst med utsikt över poolområdet, 2 sovrum, 2 badrum, liten hall och tvättstuga. Luftkonditionering med kyla och värme.
Säljs med möbler och vitvaror. Våningsplan 2 av 3. Byggnad med hiss.
I priset ingår förråd och parkeringsplats. Inhägnat, stäng bostadsområde med fint grönområde och 2 stora pooler. Byggnadsår 2018.

Nära till 4 utmärkta golfbanor, Villamartin, Las Ramblas, Campoamor samt Las Colinas som anses vara en av Spaniens absolut bästa banor. Här är det liv och rörelse året om och det finns ett stort utbud av restauranger, barer, butiker och till det stora shoppingcentret La Zenia Boulevard är det endast 2 km, 5 minuter med bil. Till närmaste strand, playa de La Zenia, är det cirka 5 minuters bilfärd, 3 km.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google