Möblerat kvartshus i Los Altos, Torrevieja
PRISSÄNKT 129.900 Euro - Parhus / Kvartshus, Radhus
Ref.nr: Torrevieja 1092 107 m² 2 Sovrum 2 Badrum 22 m²

PRISSÄNKT kvartshus i Los Altos. Markplanet har ett rymligt vardagsrum och matsal med traditionella möbler, allt i utmärkt skick, praktiskt kök med bardisk, ett badrum samt inglasad terrass. Övre planet har två sovrum, ett av dem har balkong med utsikt över staden och havet, samt ett badrum. En trappa upp ligger takterrassen med panoramautsikt.
På tomten finns plats för bil och grill. Föreningen har gemensam pool.
Los Altos ligger några minuters bilfärd från stränderna i Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig och Campoamor. Ett område med invånare året runt så här finns alla tjänster i Punta Marina och La Zenia Boulevard köpcentrum där du kan hitta ett stort utbud av affärer och restauranger. I närområdet finns golfbanorna Villamartín, Las Ramblas, Campoamor och Las Colinas.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google