Möblerad lägenhet i Torrevieja stad
99.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1081 74 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1989 Byggår

Lägenhet i söderläge med utsikt över den gemensamma poolen och trädgården. Ljust vardagsrum med utgång till terrassen, kök, tvättstuga, två sovrum med inbyggda garderober och 1 badrum. Säljs möblerad. Luftkonditionering. Våning 2. Kostnad för det gemensamma 38 euro per månad. Byggnadsår1989.

Plaza del Sol är ett trevligt bostadsområde med byggnader i fyra våningar med grönområde med naturligt gräs och palmer, och en vacker pool. Det finns 3 ingångar till området, från gatorna Finlandia, Islandia och Helsinki. Fastighet utan hiss.

Avstånd till stranden Los Locos cirka 150 meter. Nära all service som mataffär, restauranger, barer, apotek och med mera. Bra investering för säsongsuthyrning.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google