Marklägenhet med privat pool, Torrevieja syd

Marklägenhet med privat pool, Torrevieja syd
275.000- Euro - Lägenhet
Torrevieja 183 74 m² 2 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 2015 Byggår 235 m²

Marklägenhet på hörntomt i Punta Prima med 235 m² privat trädgård, egen pool och stor uteplats med pergola.
Bostaden mycket väl fördelat i ett rymligt vardagsrum-matsal anslutet till ett vackert kök med en amerikansk bar, ett kök som är möblerat och utrustat redo att användas med den senaste generationens vitvaror och alla tillbehör, 2 stora sovrum, en av dem med eget badrum, och ytterligare ett komplett badrum. En mycket stor helglasad terrass med glasgardiner varifrån det är utsikt över det gemensamma området med dess spektakulära pool och grönområden.
Säljs komplett med alla möbler. I priset ingår en parkeringsplats i underjordiskt garage.
Byggnadsår 2015. Avgift för det gemensamma 50 euro per månad. Fastighetsskatt 220 euro per år.

Bostadskomplexet Oasis Beach VIII består av rymliga lägenheter i modern stil på bottenvåningen och övervåningen, den har två stora gemensamma poolområden och underjordisk parkering. Det är också gångavstånd till alla tjänster, såsom: stormarknader, butiker och restauranger, 5 minuter med bil till det populära köpcentret Zenia Boulevard.

Välkommen att kontakta oss för mer information.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd