Marklägenhet i Punta Prima, Torrevieja

Marklägenhet i Punta Prima, Torrevieja
168.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1187 106 m² 2 Sovrum 2 Badrum

Välskött lägenhet i markplan som består av allrum och kök i öppen planlösning, 2 sovrum och 2 badrum. Terrass i läge mot väst med en yta på 17 m². Allrum och ett av sovrummen har direkt utgång till terrassen. Luftkonditionering.
I priset ingår möbler, garageplats och förrådsrum.
Bostadsområdet La Entrada har vackra gemensamma trädgårdar och 3 pooler. Läge vid havet med kort promenad till stränderna, 450 meter till Cala Piteras och 800 meter till stranden Punta Prima. Nära alla bekvämligheter, shoppingcentret Zenia Boulevard och idrottsanläggningar. Några minuter med bil till golfbanorna Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas och Villamartin.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google