Lyxvilla vid havet i El Campello, Alicante

Lyxvilla vid havet i El Campello, Alicante
NYPRODUKTION 2.100.000- Euro - Villa
El Campello 181 390 m² 4 Sovrum 4 Badrum 3 plats för bil 2017 Byggår 670 m²

Imponerande lyxfastighet i ett av de bästa områdena i El Campello. Ett fantastiskt läge direkt vid stranden med en enastående utsikt över Medelhavet. Fastigheten har högsta kvalitet på material och finish.
Entréplanet består av ett vardagsrum på 80 m² med öppen spis och utgång till den vackra terrassen på 45 m² och den spektakulära oändlighetspoolen mot Medelhavet och det trevligt anlagda poolområdet. På denna våning finns också servicerum, gästtoalett, omklädningsrum och bubbelpool.
På övervåningen finns fyra sovrum med havsutsikt, eget badrum och privata terrasser. Största sovrummet har 30 m² terrass med fantastisk utsikt över havet. Bostaden har golvvärme, central luftkonditionering, hiss och exklusivt material på alla ytor.
På nedre våningen i denna spektakulära lyxvilla finns ett stort garage för tre bilar. Tomtens yta 670 m².
Klart för inflyttning.

Vänligen kontakta oss för information och personlig visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd