Lyxvilla i Altea, Costa Blanca

Lyxvilla i Altea, Costa Blanca
NYPRODUKTION 840.000 Euro - Nyproduktion, Villa
Ref.nr: Altea 134 400 m² 3 Sovrum 4 Badrum

Lyxvilla fördelat på två våningar plus en takterrass. På huvudvåningen finns ett sovrum med eget badrum och flera inbyggda garderober, ett separat gästtoalett, ett fullt utrustat modernt designkök och ett allrum som leder till en rymlig terrass. På bottenvåningen finns ytterligare 2 sovrum, båda med klädkammare, eget badrum och direkt tillgång till terrassen och privat pool, samt ett andra allrum som leder ut till verandan. Takterrassen är en absolut pärla: en avslappnad uteservering med grill, spektakulär utsikt över Medelhavskusten och Alteabukten. Fastigheten har också en parkeringsplats för två fordon. Privat, inhägnat bostadsområde med övervakningskameror.
Område intill Don Cayo Golf Club och Altea la Vella byn, nära La Olla stranden och Campomanes Marina, bara 8 km från centrum av Altea stad. Direkt anslutning från motorväg AP7.
Byggd yta 400 m². Tomt 800 m².

Kontakta oss för utförlig information om denna villa.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google