Lyxiga lägenheter i Ciudad Quesada

Lyxiga lägenheter i Ciudad Quesada
NYPRODUKTION 369.000 Euro - Nyproduktion, Lägenhet
Quesada 151 90 m² 3 Sovrum 2 Badrum 2020 Byggår

Moderna lägenheter i privat bostadsområde med gemensamma grönområden, med både utom- och inomhuspool, gym och bastu. Parkeringsplats. Tillval privat pool 13,7 m². Alla lägenheterna är utformade för att helt njuta av den magnifika utsikten mot Guardamars horisont. En kombination av havsutsikt, natur och en lyxig livsstil inom gångavstånd från Quesada och Rojales med alla bekvämligheter till hands.
Lägenhet i markplan med privat tomt eller lägenhet en trappa upp med takterrass 50 m².
Alla lägenheter har vardagsrum med kök i öppen planlösning, terrass, 3 sovrum och 2 till 3 badrum.
Inkluderat i priset: Vitvaror (Siemens eller liknande). Luftkonditionering med kyla och värme. Golvvärme i badrummen. Belysning LED inom- och utomhus. Elektriska fönsterjalusier.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns sedan 11 år på plats och ordnar privat visning.

Ciudad Quesada är ett exklusivt bostadsområde, bestående huvudsakligen av enskilda villor, tillsammans med Doña Pepa, Lo Pepín och Pueblo Bravo. Här hittar vi restauranger av högsta kategori, liksom det välkända 4-stjärniga hotellet La Laguna. Ciudad Quesada ligger bara 8 km från sandstränderna i Guardamar, El Moncayo och La Mata. Lite längre bort hittar vi stränderna i Torrevieja och Orihuela Costa, där de berömda köpcentrumen Habaneras och La Zenia Boulevard ligger. Omgiven av golfbanor som La Marquesa, La Finca, Villamartin, Las Colinas och Campoamor Golf. Nära till stora städer som Alicante och Murcia.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd