Lyxig villa i Sierra Cortina, Finestrat

Lyxig villa i Sierra Cortina, Finestrat
RESERVERAD 720.000Euro - Villa
Finestrat 258 189 m² 4 Sovrum 4 Badrum 1 plats för bil 2015 Byggår 683 m²

Fantastisk villa med havsutsikt i ett av de bästa områdena på Costa Blanca. Huset har rymligt vardagsrum, separat fullt utrustat kök med bänkskivor av natursten, 4 sovrum och 4 badrum varav 3 badrum är i anslutning till respektive sovrum. Fastigheten är byggd i två våningar med högsta kvalitet i material och utförande. Bottenvåning har marmorgolv. Övervåningen har parkett i ek. Golvvärme i hela huset.
Villan är utrustad med en komplett installation av varm och kall luftkonditionering per våning. Larm är installerat.
Lättskött trädgård med privat pool och täckt uteplats med grill. Läge mot sydost. Utsikt över Medelhavet och landskapet. Carport för 2 bilar.

Sierra Cortina är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, planerat och byggt enligt högsta normer, och med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, padel- och tennisbanor Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen.
Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och ett stort köpcentrum La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Jack Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra Poniente stranden gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende. Besök rekommenderas!

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd