Lyxig villa i Sierra Cortina, Finestrat

Lyxig villa i Sierra Cortina, Finestrat
GOLF, RESERVERAD 790.000- Euro - Villa
Finestrat 259 201 m² 4 Sovrum 4 Badrum 1 plats för bil 2011 Byggår 700 m²

Modern villa med rymligt vardagsrum, separat kök, 4 sovrum och 4 kompletta badrum. Fastigheten är byggd i två våningar med högsta kvalitet i material och utförande. Bottenvåning och övervåning har marmorgolv.
Bottenvåning med vardagsrum och matplats, kök, ett sovrum med inbyggda garderober och ett badrum med dusch. Köket är fullt utrustat med vitvaror och har designats med blanka vitlackerade möbler, bänkskivor i natursten.
En trappa till övervåningen med 3 sovrum en suite, varav ett sovrum har klädkammare och de andra två har inbyggda garderober. Två av sovrummen har utgång till terrass med utsikt över havet och bostadsområdet. Rymliga badrum, varav 3 badrum är direkt anslutning till respektive sovrum. Materialen som används är naturstenar kombinerade med hängande och sanitära handfat.

Villan är utrustad med en komplett installation av varm och kall luftkonditionering per våning. En komplett larminstallation, komfort och säkerhet garanterad.
Villan exteriört följer reglerna för den traditionella medelhavsstrukturen i kombination med de modernaste materialen i dess interiör. En stor anlagd trädgård, privat pool och område för matplats och grill där du kan njuta av några dagars vila med dina nära och kära. Läge mot söder. Utsikt över Medelhavet och landskapet. Parkeringsplats med pergola för en bil, yta 15 m2.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

Sierra Cortina är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, planerat och byggt enligt högsta normer, och med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, padel- och tennisbanor Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen.
Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och ett stort köpcentrum La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Jack Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra Poniente stranden gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende. Besök rekommenderas!

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd