Lyxig villa i nära golfbanor i Sierra Cortina, Finestrat

Lyxig villa i nära golfbanor i Sierra Cortina, Finestrat
GOLF 810.000- Euro - Villa
Finestrat 261 200 m² 4 Sovrum 4 Badrum 1 plats för bil 2016 Byggår 600

Modern villa med rymligt vardagsrum med öppen spis, separat fullt utrustat kök, 4 sovrum och 4 kompletta badrum. Fastigheten är byggd i två våningar med högsta kvalitet i material och utförande. Bottenvåningen har marmorgolv. Övervåningen har parkett i ek.
Köket har designats med blanka vitlackerade möbler, bänkskivor i natursten. Vitvaror med hög kvalitet.
Rymliga badrum, varav 3 badrum är direkt anslutning till respektive sovrum. Materialen som används är i natursten kombinerade med hängande och sanitära handfat.
Villan är utrustad med en komplett installation av varm och kall luftkonditionering per våning. Golvvärme i hela huset. En komplett larminstallation.
Villan exteriört följer reglerna för den traditionella medelhavsstrukturen i kombination med de modernaste materialen i dess interiör. En stor anlagd trädgård, privat pool och område för matplats och grill där du kan njuta av några dagars vila med dina nära och kära. Förråd. Carport för en bil.

Läge mot söder. Utsikt över Medelhavet och landskapet.

Sierra Cortina är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, planerat och byggt enligt högsta normer. Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen.

Sierra Cortina är ett bostadsområde för dem som vill ha fördelarna med att bo i ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och ett stort köpcentrum La Marina med en mängd butiker samt bio, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra Poniente stranden gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende. Besök rekommenderas!

Privat Förening, bevakning mm, 800 € per år. Fastighetsskatt 1250 € per år.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd