Lyxig lägenhet i Punta Prima, Torrevieja

Lyxig lägenhet i Punta Prima, Torrevieja
RESERVERAD 299.900 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1052 113 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2015 Byggår

Fantastisk lägenhet i nyskick på fjärde våningen med havsutsikt och endast 50 meter till stranden.
Fastigheten ligger i det välkända bostadsområdet Sea Senses i Punta Prima, Torrevieja.
Bostaden har allrum med kök i öppen planlösning, stor terrass på 31 m² samt ytterligare en terrass på 7 m², 2 sovrum, 2 badrum och tvättstuga. Våningsplan 4 av 9. I priset ingår garageplats i källarplan. Byggnad med hissar. Byggnadsår 2015.
Stora gemensamma områden med 3 pooler varav en pool är uppvärmd, jacuzzi, gym, bastu, paddel-tennis samt lekområde för barn.
Tidigare pris 324 000 euro.

Nära till all service som restauranger, köpcenter, bank, apotek med mera. Gångavstånd till stränderna Cala Piteras och playa Punta Prima. Nära till golfbanorna Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas och Villamartin, 10 – 15 minuter med bil. Avstånd till flygplatsen i Alicante ca 45 minuters bilresa.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google