Liten strandnära lägenhet i Villajoyosa

Liten strandnära lägenhet i Villajoyosa
100.000- Euro - Lägenhet, Byhus
Villajoyosa 436 48 m² 2 Sovrum 1 Badrum

Lägenhet i den äldre delen av Poble Nou, intill Plaza de la Llum.
Entré från markplan och intill entrén finns ett badrum med dusch. En trappa upp till ett allrum med balkong, kök och två sovrum. Det mindre används för närvarande som matplats.
Det finns möjlighet att utöka ett litet vindsutrymme och bygga en liten terrass.
Till stranden och spårvagnen är det 300 meter.

Välkommen till vårt närliggande och trevliga kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 300 meter från bostaden. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd