Lägenheter och lokal i Alicante centrum

Lägenheter och lokal i Alicante centrum
385.000- Euro - Lägenhet, Radhus, Lokal
Alicante 444 300 m² 4 Sovrum 3 Badrum

Hus i tre våningar som består av 2 lägenheter och en lokal i bottenvåningen samt en innergård.
Lägenheterna har högt i tak, golv med antika stenplattor ”los suelos hidráulicos antiguos”, och är helrenoverade. De har separata el- och vattenkontrakt.
Bottenvåningen är avsedd för affärslokal, men kan också vara bostad eller garage. Den har en innergård på baksidan, består av stenmurar (delvis täckta för tillfället) och träbjälkar. Delvis belagt med antika stenplattor.
Huset har en intern trappa till de övre lägenheterna. Separat ingång från gatan.
Utmärkt läge i Alicante stad. Fastigheten ligger i stadsdelen Benalúa. Kort promenad, ca 5 minuter till det stora varuhuset Corte Inglés. Till tågstationen 5 minuters promenad och till bussterminalen 10 minuters promenad. Till stranden Postiguet 20 minuters promenad. I Benalúa är det marknad torsdag och lördag kl 8.00 – 14:00, mellan gatorna Carratalá, Alberola och Arquitecto Guardiola.

Idag är de två lägenheterna och lokalen uthyrd.
Hela byggnaden kan säljas med de 3 befintliga hyresgästerna, eftersom försäljningen är av den totala byggnaden och hyresgästerna fortsätter att vara i lägenheterna och lokalerna och behåller sina nuvarande kontrakt betalas hyran till den nya ägaren.

Fastighetsskatten är 542 euro/år och sophanteringen är 118 euro/år. Byggnaden har inga skulder eller lån.

Kontakta oss för mer information om hyreskontrakt och planritningar.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd