Lägenheter med havsutsikt nära golf i Finestrat

Lägenheter med havsutsikt nära golf i Finestrat
NYPRODUKTION, GOLF 195.000 Euro Från - Nyproduktion, Lägenhet
Ref.nr: Finestrat 253 104 m² 2 Sovrum 2 Badrum 2021 Byggår 56 m²

Nybyggda lägenheter med havsutsikt i ett bostadsområde som ligger mellan Benidorm och Finestrat.
Välj mellan lägenheter som har terrass med yta 17 m2 och en trappa upp till privat takterrass med yta 68 m2 eller lägenheter som har terrass med yta 27 m2 och en trappa ned till privat trädgård med yta 56 m2. Läge mot syd. Lägenheterna består av allrum med kök i öppen planlösning, direkt utgång till den stora terrassen, 2 sovrum och 2 badrum. Golvvärme i badrummen. Öppet kök komplett med vitvaror. Gemensamt poolområde.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa för mer information och privat visning.

Sierra Cortina ligger 40 minuter från Alicante flygplats och är ett av de mest attraktiva bostadsområdena på Costa Blanca, med en sport- och fritidsanläggning där det finns Spa, gym, tennisbanor och golfbana. Området har 24 timmars säkerhetsövervakning. Här finns lägenheter, takvåningar, radhus och villor, alla med utsikt över havet eller bergen. Sierra Cortina är ett lugnt område men ändå nära liv och rörelse vid havet. Bra bussförbindelser i området. Inom 5 minuter finns Carrefour stormarknad och det stora köpcentret La Marina med en mängd butiker samt bio, bowlinghall, barer och restauranger. Tre golfbanor inom 5 minuter varav 2 golfbanor i högsta klass med design av Nicklaus. Det finns en stor nöjespark Terra Mitica, två vattenland och två djurparker. Benidorm är bara 10 minuters bilresa bort och med bara 5 minuter till den vackra stranden Poniente gör detta till ett av de mer populära områdena för semester på Costa Blanca och även ett perfekt område för året-runt boende.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google