Lägenhet vid stranden i populära Villajoyosa

Lägenhet vid stranden i populära Villajoyosa
145.000 Euro - Lägenhet
Villajoyosa 353 1 Sovrum 1 Badrum

Möblerad lägenhet i första linjen vid stranden i Gamla stan. Renoverad studio som har allrum, en liten balkong med havsutsikt, ett pentry, avskild sovplats och ett badrum.
Lägenheten har tillstånd för turistuthyrning.

I markplanet finns en restaurang som är till försäljning, priset för lokalen är 160 000 euro.
Lokalen är för närvarande uthyrd, vilket ger en bra inkomst.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 10 år på plats och ger er privat visning av bostäder som intresserar er.

I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag samt varje torsdag är det marknad.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd