Lägenhet nära stranden i Villajoyosa
PRISSÄNKT 105.000 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Villajoyosa 274 125 m² 4 Sovrum 2 Badrum

Renoverad lägenhet med utsikt över parken La Senda och med läge endast 400 meter från stranden. Bostaden består av allrum, kök, grovkök, 4 sovrum och 2 nyrenoverade badrum. Allrummet och ett av sovrummen har utgång till balkongen, 6 m². Våning 2. Byggnad med hiss.
Gemenskapsavgift 39 euro per månad. Fastighetsskatt 364 euro per år.
Nära all service, inom 5 minuters promenad finns mataffären Mercadona, flera restauranger, caféer och barer. Den gamla stadsdelen, ”casco antiguo” i Villajoyosa ligger precis intill, 5 minuters promenad.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ger er privat visning.

Tidigare pris 112 000 euro.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google