Lägenhet nära havet i Villajoyosa

Lägenhet nära havet i Villajoyosa
RESERVERAD 128.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 402 41 m² 1 Sovrum 1 Badrum 1 plats för bil 2008 Byggår

Lägenhet endast 150 meter från havet. Allrum och kök i öppen planlösning, 1 sovrum, 1 badrum. Allrum och sovrum i förbindelse med 8 m² terrass. Central uftkonditionering med kyla och värme.
Säljs inklusive vitvaror och möbler. I priset ingår garageplats och förrådsrum i källarplan.
Våning 5 av 5. Byggnad med hissar. Gemensam takterrass. Byggnadsår 2008.
Gemensamt grönområde med stor pool, duschar, paddel-tennisbana och lekplats för barn. Vaktmästare 6 dagar i veckan.
Kostnad för det gemensamma 100 euro/kvartal. Fastighetsskatt ca 350 euro per år.

Bostadsområdet ligger i ett mycket lugnt område, nära stadens centrum. Mercadona, stor matbutik finns intill, 5 minuters promenad. Till den fantastiska sandstranden i stadens centrum med flera restauranger och barer är det 500 meter, cirka 10 minuter på den fina strandpromenaden utefter Medelhavet.

Välkommen till vårt trevliga kontor i centrala Villajoyosa.
Vi finns sedan 12 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante och stannar 500 meter från bostaden.. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

Tidigare pris 138 000 euro.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd