Lägenhet nära havet i Punta Prima, Torrevieja syd
PRISSÄNKT 169.900 Euro - Lägenhet
Ref.nr: Torrevieja 1091 118 m² 2 Sovrum 2 Badrum

PRISSÄNKT! Möblerad lägenhet i omtyckta och välskötta bostadsområdet La Recoleta i Punta Prima. Bostaden har 2 stora sovrum, 2 badrum, öppet kök och stort vardagsrum med utgång till 14 m² terrass mot öster och med utsikt mot poolen. Parkering och förråd i garage ingår i priset. Privat bostad med gröna områden och tre gemensamma pooler.
I Punta Prima är det nära till alla tjänster som Zenia Boulevard Shopping Center och idrottscentra. Gångavstånd till Cala Piteras, Punta Prima Beach och Flamenca Beach. Några minuters bilresa till golfbanorna Las Colinas, Campoamor, Las Ramblas och Villamartín.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Vi finns på plats och ordnar privat visning.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google