Lägenhet med takterrass mitt i Gamla Stan i Villajoyosa.

Lägenhet med takterrass mitt i Gamla Stan i Villajoyosa.
189.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 428 45 m² 2 Sovrum 1 Badrum

UTHYRD fram till september månad.
Bostaden har totalrenoverats och består av 2 våningsplan. Översta våningen har en rymlig takterrass, 15 m², med plats för matbord och solsängar. Från terrassen till ett ljust kök med matplats. Intill köket ett badrum med dusch och här finns en tvättmaskin. En trappa ner till allrum, 2 sovrum varav ett med balkong och ett förvaringsutrymme. Luftkonditionering är installerad på båda våningarna.
Hela lägenheten är totalrenoverad, nytt kök komplett med vitvaror, nytt badrum.
Privat ingång från gatan och 2 trappor upp till lägenheten som är på våning 2 och 3.

Välkommen till vårt närliggande kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, spårvagn eller buss. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 400 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Dénía

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan ibland göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd