Lägenhet med takterrass i Villajoyosa

Lägenhet med takterrass i Villajoyosa
178.000- Euro - Lägenhet
Villajoyosa 408 56 m² 1 Sovrum 1 Badrum

Renoverad lägenhet i ett hus som ligger i den gamla stadsdelen i Villajoyosa. Bostaden ligger 3 trappor upp och ytterligare en trappa upp till privat takterrass.
Bostaden har totalrenoverats och består av allrum och kök i öppen planlösning, 1 sovrum och 1 badrum. Badrummet har golvvärme. Sovrummet har en balkong och utsikt över torget framför kyrkan. Allrummet har en balkong med utsikt mot den gamla bron och bergen. Luftkonditionering i allrum och sovrum.
Den privat takterrassen har en yta på 30 m². Här finns diskho och plats för grill. På terrassen finns 2 mindre förrådsrum och ett rum med tvättmaskin och torktumlare.

Till den fina sandstranden i stadens centrum är det 250 meter.
I Villajoyosa finns gott om butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa har 13 stränder, varav Playa Paraiso, med en längd av 1060 meter, finns precis intill detta bostadsområde. Playa Paraiso har belönats med en blå flagga och har tillgång för handikappade. Stränder intill är Bon Nou, Cala Mallaeta, el Asparalló och La Caleta.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning, Valor och här finns ett chokladmuseum.
Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn. Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Hållplats för spårvagn, TRAM, finns 300 meter från bostadsområdet, avgång varje halvtimme från Alicante och går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd