Lägenhet med takterrass i Villajoyosa

Lägenhet med takterrass i Villajoyosa
225.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 380 86 m² 3 Sovrum 1 Badrum

Lägenhet i gamla stan intill den historiska fästningen och endast en minuts promenad till den stora sandstranden.
Lägenheten är två trappor upp och består av en hall, vardagsrum-matsal, separat kök, 2 sovrum med inbyggda garderober och ett komplett badrum. En trappa upp till takterrassen med grillplats och ett förvaringsutrymme. Bostaden är mycket ljus med tre balkonger mot huvudgatan och ytterligare en balkong mot baksidan.

Lägenheten är inflyttningsklar! Möbler och vitvaror ingår i priset.

Nära till all service, butiker, restauranger, barer, flera mataffärer. Staden har en saluhall öppen förmiddagar måndag-lördag. Varje torsdag är det marknad.

Välkommen till vårt kontor i trevliga Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI HEM OCH BILFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd