Lägenhet med takterrass i äldre delen av Villajoyosa

Lägenhet med takterrass i äldre delen av Villajoyosa
265.000- Euro - Lägenhet, Takvåning
Villajoyosa 386 75 m² 3 Sovrum 2 Badrum 1943 Byggår

Taklägenhet i den äldre delen av Villaoyosa stad. Bostaden har två våningar med utsikt över havet, bergen och flodbädden. Allrum och kök i öppenplanlösning, 3 sovrum, 2 badrum, två terrasser och en stor takterrass med spektakulär utsikt över Villajoyosa, som får sol hela dagen, utmärkt för vintermånaderna.
Fastigheten har totalrenoverats med ny VVS, el, tvåglasfönster. Snygga klinkergolv. Utrustad med tre nya varm/kall luftkonditionering. Fullt utrustat kök med diskmaskin.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd