Lägenhet med strandläge i Villajoyosa

Lägenhet med strandläge i Villajoyosa
499.000Euro - Lägenhet
Villajoyosa 393 122 m² 4 Sovrum 2 Badrum 1 plats för bil 1986 Byggår

Stor lägenhet i första linjen vid stranden i Villajoyosa centrum. Stor terrass i sydostläge med utsikt över stranden och Medelhavet, allrum med utgång till terrassen, separat kök, tvättstuga, 4 sovrum och 2 badrum.
Våningsplan 2. Hiss. Byggnadsår 1986. Lägenheten är delvis renoverad.
I priset ingår parkeringsplats i garage och förråd.
Gott om restauranger i närheten. Staden har flera mataffärer och en saluhall, Mercado, mitt i stadens centrum.
Torsdagar är det marknad.

Välkommen till vårt trevliga kontor i Villajoyosa.
Vi finns sedan 11 år på plats och ger er alltid privat visning.

Villajoyosa, som betyder den glada staden, är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både med bil, buss, flyg eller spårvagn. Till Alicante internationella flygplats är det 45 km, 40 minuter med bil.
Spårvagnen går varje halvtimme från Alicante och stannar nära bostadsområdet. Spårvagnen går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp till Denía.

La Vila Joiosa, som är namnet på valencianska, är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd