Lägenhet med strandläge i Villajoyosa

Lägenhet med strandläge i Villajoyosa
260.000Euro - Lägenhet
Villajoyosa 366 67 m² 2 Sovrum 1 Badrum 1972 Byggår

Unikt tillfälle! Fantastisk havsutsikt och med läge precis vid stranden.
Lägenhet som består av allrum som har utgång till balkong med yta 10 m². Allrum, kök, 2 sovrum och 1 badrum med dusch. Lägenheten renoverades år 2019.
Lägenheten säljs med vitvaror och möbler.
Våning 8. Fastighet med två hissar. Byggnadsår 1972. Fasaden har nyligen renoverats.

Välkommen till vårt närliggande kontor i Villajoyosa. Vi ger er privat visning.

Villajoyosa är en av trivsam stad vid havet på Costa Blanca. Kommunikationen är utmärkt, både bilväg, med flyg eller med spårvagn och Alicante internationella flygplats ligger bara 40 minuter bort. Du kan också använda spårvagnslinje 1, som går varje halvtimme från Alicante och stannar 250 meter från bostadsområdet. Spårvagn går vidare härifrån till Benidorm och vidare upp mot Denía.

Villajoyosa är den historiska huvudstaden i Marina Baixa, en traditionell fiskeby mycket beundrad av besökare. Hamnen och strandpromenaden har en särskild charm och lyses upp av färgglada husfasader. Staden är känd för sin chokladtillverkning och här finns ett chokladmuseum.

VIKTIG INFORMATION!

Alla priser i Euro. Det tillkommer 10% mervärdesskatt på nyproducerade bostäder. En kommunal överföringsskatt på 10% tillkommer på andrahandsbostäder. Notarie, registrering och lagfartskostnader är cirka 3% av köpesumman. OBSERVERA! Säljarna kan göra prisändringar utan att informera oss. Kontakta oss för aktuellt pris. SOM OMBUD FÖR CASER SEGUROS ERBJUDER VI EN RABATTERAD HEMFÖRSÄKRING FÖR SVENSKAR I SPANIEN. BEGÄR OFFERT.

Karta från Google

Susanne Alberyd